dwg stúdió

Rólunk

Köszönjük, hogy oldalunkra látogattál! Csapatunknak már régóta dédelgetett álma volt, hogy létrehozzunk egy olyan stúdiót, ahol a lelkes, tanulni vágyó fiatal DJ-k gyakorolhatnak, kipróbálhatják a legújabb DJ pultokat, zenét írhatnak és, ha szeretnék mindezt élőben közvetíthetik a követőiknek. De ugyanúgy várjuk a szakma „öreg rókáit”, a gyakorlott rendezvény és esküvői DJ-ket, akik szívesen megismerkednének a legmodernebb pultokkal, keverőkkel és felfrissítenék tudásukat.

Tarts velünk, ha tartalomkészítő vagy, szeretsz élőzni, podcast műsorokat gyártasz, interjúkat készítesz, előadást tartanál, vagy ha csak szükséged van egy helyre, ahol alkothatsz.

Szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

DWG Stúdió csapata

Miért válassz minket?

 • jól felszerelt, kényelmes, klímás stúdióval várunk, ahol minden adott a nyugodt alkotáshoz
 • profi környezetben 4 db Pioneer CDJ 3000 pulton és 1 Pioneer VD10LF keverőn gyakorolhatsz. Minden technikai paraméter adott, hogy egy jó buliban érezd magad! (a technikai háttérről bővebb IDE kattintva olvashatsz)
 • bekamerázott, ingyenes, saját parkolónkban hagyhatod az autódat
 • villamossal, trolival könnyen eljuthatsz hozzánk. Az utcánkban az 1-es villamos áll meg, de a legtöbb tömegközlekedési eszköz megállóhelye kb. 10 perc sétára van tőlünk.

 • ha szeretnéd végig segítünk, technikai, szakmai támogatást adunk
 • a stúdió kiválóan hangszigetelt, nyomhatod, ami a csövön kifér. Nincsenek ideges szomszédok, csavard fel a hangerőt és add át a tested az ütemnek!
 • ha csapattal érkezel kényelmes környezetet biztosítunk a közös munkához
 • ha szeretnéd, profi fotósunk készít rólad néhány képet munka közben, amit közösségi oldalaidon felhasználhatsz.
 • mert imádjuk, amit csinálunk és tényleg nagyon örülünk, ha betérsz hozzánk 😊 Ha segítséget szeretnél ott vagyunk, de mindent megteszünk, hogy nyugodtan koncentrálhass az alkotásra.

Az alábbi szolgáltatásokkal várunk:

live stream stúdió élő közvetítésekhez, podcastekhez, interjúkhoz, előadásokhoz, vlogokhoz, beszélgetésekhez
Profi gyakorló stúdió dj-knek (prémium minőségű FBT Line array rendszerrel, Pioneer CDJ 3000 pultokkal, Pioneer VD10LF és Pioneer V10-es keverőkkel, zeneíró programokkal, fényekkel, effektekkel.

Ismerkedj meg eszközeinkkel:
nyugodt, csendes, jól felszerelt környezet zeneíráshoz
vokál felvétel énekeseknek, rappereknek live stream lehetőséggel

Kapcsolat

  Call Now Button